SLUŠAJ, MALI! Novak Đoković ribao bezobraznog Italijana, a sada je otkriveno i šta mu je rekao (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2024. u 08:23

LUKA Nardi je šokirao teniski svet eliminacijom Novaka Đokovića u Indijan Velsu.

СЛУШАЈ, МАЛИ! Новак Ђоковић рибао безобразног Италијана, а сада је откривено и шта му је рекао (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ko bi to očekivao, da potpuni anonimus iz Italije izbaci najvećeg svih vremena. Ruku na srce, Srbin nije ni blizu forme koja ga je dovela u te visine, odigrao je jedan od najlošijih mečeva ikada. Ništa Novaku nije polazilo za rukom, bio je nervozan, što je rezultiralo ranom eliminacijom.

Iako je Đoković poznat kao veliki šampion koji junački podnosi poraze za razliku od Rodžera Federera, ovog puta je Srbin bio ljut na mreži, izostala je njegova ljubaznost, odnosno ribao je bezobraznog Nardija. A sada je otkriveno zbog čega i šta mu je rekao...

Naime, u trećem gemu drugog seta, Italijan je vratio brejk, a situacija se zahuktala kada je Novak servirao. Nardi je mislio da je aut, ali je vratio lopticu, kako se kompjuter nije oglasio, Italijan je zastao, a Đoković je na drugoj strani pogrešio. Tako je Luka dobio gem, a Novaku se nije dopao razvoj situacije, zamerio mu je, pa su se na mreži pozdravili prilično hladno, a onda mu je nešto i rekao.

Kako je svima ovaj susret privukao veliku pažnju, želeli su da analiziraju šta je Novak izgovorio, pa je tako na Tviteru osvanulo da - "To što si uradio bilo je pogrešno, ali si dobro uradio" - napisao je jedan od korisnika Tvitera iz Italije.

O tome se teniseri nisu oglašavali, ali definitivno Srbin nije očekivao takvu reakciju Italijana, koji je, štaviše, priznao da i dalje ima Đokovićev poster u sobi.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!