RUSI ZAFRKAVALI AMERIKANCE ZA SVE PARE! Au, šta su van terena radili Medvedev i Rubljov po Indijan Velsu... (VIDEO)

Novosti online

16. 03. 2024. u 19:20

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, doveo je do toga da Rusi baš i nisu dobrodošli u mnogim sportovima. Tenis "odoleva" takvim stavovima, koliko-toliko (ruski takmičari moraju da igraju bez nacionalnih obeležja) ali momci koji najbolje predstavljaju Rusku Federaciju u "belom sportu", ne odustaju od svoje suštine - šaljivog duha, što su pokazali i u Indijan Velsu.

РУСИ ЗАФРКАВАЛИ АМЕРИКАНЦЕ ЗА СВЕ ПАРЕ! Ау, шта су ван терена радили Медведев и Рубљов по Индијан Велсу... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

ATP turnir koji se tamo odvija već desetak dana, polako se privodi kraju.

A izvan terena, Danil Medvedev i Andrej Rubljov, prilično su zbunjivali Amerikance.

Jedan od njih se obukao u prodavca (Medvedev) i pravio se da nije teniser, a drugi (Rubljov) je "radio" kao radnik obezbeđenja.

Evo kako su se ophodili sa Amerikancima koji su ih prepoznali. Ili bar bili u dilemi "Ma, da li je to onaj ruski teniser?":

ATP Indijan Vels - rezultati, žreb, kad ko igra...

Podsetimo, još u šesnaestini finala Rubljov je, kao peti favorit, ispao od 16. nosioca, Jiržija Lehačke (koji je potom savladao i Stefanosa Cicipasa, ali izgubio od Janika Sinera), dok je Medvedev "još u igri".

Ove subote na programu su oba polufinala: 

Od 21.30 po našem, srednjeevropskom vremenu, igraju branilac titule Karlos Alkaraz i ove godine neporaženi Janik Siner, a od 20.30 Danil Medvedev ima za rivala Amerikanca Tomija Pola. Američki teniser je, podsetimo, izbacio Kaspera Ruda u četvrtfinalu, a pre toga Luku Nardija, Italijana koji je senzacionalno eliminisao Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave