NOVA VTA LISTA: Iga Švjontek vlada prvim mestom, Olga Danilović nazadovala

Filip Milošević

18. 03. 2024. u 09:36

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović pala je za sedam pozicija i na danas objavljenoj VTA listi zauzima 133. mesto sa 568 bodova.

НОВА ВТА ЛИСТА: Ига Швјонтек влада првим местом, Олга Даниловић назадовала

FOTO: AP

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je za sedam mesta i trenutno je 176. igračica sveta. Ona je sakupila 421 poen. Dejana Radanović je 230. teniserka sveta sa 322 bodova.

Poljakinja Iga Švjontek je i dalje na prvom mestu VTA liste sa 10.715 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 8.195 poena. Amerikanka Koko Gof je na trećoj poziciji sa 7.150 bodova, dok je Kazahstanka Elena Ribakina četvrta sa 5.848 poena.

Potom slede Amerikanka Džesika Pegula i Uns Džabir iz Tunisa. Kineskinja Ćinven Dženg je napredovala za jedno mesto i trenutno je sedma teniserka sveta, dok je Čehinja Marketa Vondroušova pala na osmo mesto VTA liste.

Grkinja Marija Sakari je deveta igračica na VTA listi, a najboljih deset teniserki sveta kompletira Letonka Jelena Ostapenko.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave