SINEROVI HVALOSPEVI O ĐOKOVIĆU: Evo koji momenat za Italijana je bio najvažniji u karijeri

Novosti online

04. 04. 2024. u 19:58

Drugi teniser sveta Janik Siner govorio je za magazin "Vog" o svojoj karijeri, a kao jedan od najznačajnijih momenata istakao je pobedu nad Novakom Đokovićem na Australijan Openu.

СИНЕРОВИ ХВАЛОСПЕВИ О ЂОКОВИЋУ: Ево који моменат за Италијана је био најважнији у каријери

FOTO: Tanjug/AP

On je u finalonoj borbi Australijan Opena savladao Danila Medvedeva, ali kao najbitniji trijumf ističe upravo onaj protiv najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

 - Ceo turnir u Australiji sam doživeo veoma mirno. Protiv Đokovića je to bio drugačiji meč od većine duela zato što sam igrao protiv nekoga ko nikada nije izgubio polufinale tog turnira i ko je osvojio 24 grend slema. U glavi sam znao da moram da činim prave poteze. Taktički, morao sam da budem savršen. Čak i mentalno, jer on nikad ne spušta gard. Pokušavao sam da odgovaram poenom na poen sa dobrim raspoloženjem. Samo to sam mogao da kontrolišem, što je bilo u mojoj moći - ispričao je Siner za "Vog".

Siner je istakao da ima najveće moguće ambicije u ovoj sezoni.

 - Pokušavam da budem što konkurentniji na svim grend slem turnirima, a posebno na Olimpijskim igrama. Pokušavam da postanem jači, ali ne i korpulentniji. Mislim da je fleksibilnost koju imam u udaracima moja glavna snaga - naveo je Italijan.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan i za njega i za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?