ŠOK U MONTE KARLU! Teniseru na ulici sa ruke otet sat od 300.000 evra

Novosti online

12. 04. 2024. u 11:34

MONTE Karlo, grad luksuza i elite, izgleda nije za svakoga zlatna sredina. Jedan od onih koji se opekao je i Sebastijan Korda.

ШОК У МОНТЕ КАРЛУ! Тенисеру на улици са руке отет сат од 300.000 евра

Foto: Profimedia

Naime, nasred ulice, u gradiću praktično na periferiji Monte Karla, otet mu je sat sa ruke čija vrednost je oko 300.000 evra. To se dogodilo samo nekoliko dana pre početka mastersa u Kneževini.

Dvojica momaka su odjednom okružili Amerikanca, ne mnogo daleko od stadiona, i oteli mu sat. Odmah su uzjahali mopede i pobegli. Iako je prošlo nedelju dana, policija ih još nije otkrila, mada intenzivno traga. Trenutak pljačke je snimila kamera, a policija tvrdi da je prepad bio isplaniran, piše "Sportklub".

Amerikanac očigledno nije očekivao da će mu se tako nešto dogoditi u ovom delu sveta. Išao je u košulji zavrnutih rukava, opušteno silazio niz stepenice, a neko je prepoznao vrednost sata, inače marke „Rišar Mil“.

Korda je bio uznemiren zbog krađe, ali nije hteo da odustane od takmičenja. U prvom kolu je deklasirao Španca Davidovića sa 6:1, 6:2, a u drugom identičnim rezultatom izgubio od Janika Sinera.

BONUS VIDEO: (P)OD PREČKU: Sjajan gol Kastilja oduševio navijače Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)