TAJAC... A ONDA JE NOLE PROGOVORIO: Ovako je Novak Đoković reagovao posle poraza od Ruda i još jednog turnira na kome je ostao bez finala

Novosti online

13. 04. 2024. u 20:01

Novak Đoković bi, svakako, želeo da su mu rezultati u 2024. godini bolji nego što jesu. To i ne krija, ali posle novog poraza - ipak pronalazi razlog za optimnizam.

ТАЈАЦ... А ОНДА ЈЕ НОЛЕ ПРОГОВОРИО: Овако је Новак Ђоковић реаговао после пораза од Руда и још једног турнира на коме је остао без финала

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je izgubio od Kaspera Ruda u polufinalu mastersa u Monte Karlu, posle čega se desila zanimljiva situcija na konferenciji za štampu.


Na pitanje "Imajući u vidu dosadašnji tok sezone, na koje stvari ste ponosni, a na koje... baš i niste?", Nole je odgovorio ovako:

- Pa, vidite, ja sam navikao na visok standard što se tiče očekivanja rezultata, tako da biti bez titule je, u poređenju sa prethodnih 15 godina... to onda uopšte nije dobra sezona. Ali, igrao sam polufinale u Australiji, polufinale i ovde. A nastupio sam samo na tri turnira ove godine tako da, znate... normalno je da očekujete da postoje neke sezone u kojima ne počnete dobro. A ovo je jedna takva. Nadam se da ću se sabrati, što se tiče rezultata, da ću nadograditi ono što sam ovde prikazao jer... ipak sam igrao dobar tenis. adam se da ću na sledećim turnirima moći da igram još bolje - rekao je Novak Đoković.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)