BRUKA I SRAMOTA! Ovo što je prelepa Ruskinja doživela u Madridu je skandal bez presedana (VIDEO)

Novosti online

26. 04. 2024. u 07:59

Ruska teniserka Marija Timofejeva doživela je veliku neprijatnost u Madridu i prijavila je da su joj lopovi ukrali 10.000 evra tokom boravka u glavnom gradu Španije!

БРУКА И СРАМОТА! Ово што је прелепа Рускиња доживела у Мадриду је скандал без преседана (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Marija ima 20 godina, trenutno je 99. igračica sveta, a zbog atraktivnog izgleda zovu je "nova Marija Šarapova". U Madrid je nedavno doputovala kako bi igrala pomenuti masters, ali nije uspela da prođe kvalifikacije.

- Poslednjih dana, dok sam bila u Madridu, neko je potrošio novac mojom karticom i otpisao oko 10.000 evra. Šokirana sam jer ne znam kako je to moglo da se desi. Karticu sam imala sve vreme, osim jednom kada sam je ostavila u hotelskoj sobi dok je bila na čišćenju. Kupovine su obavljene ovde, u približno istoj oblasti Madrida. Obično onlajn kupovine zahtevaju kod za potvrdu, koje se obično šalju na moj telefon, ali on nije stigao. To je jednostavno ludo - rekla je Timofejeva.

 
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini