LEGENDARNI BRITANSKI TENISER NEMA DILEMU: Đoković će osvojiti Završni masters

Novosti online

12. 11. 2020. u 15:41

OSTAO je da se odigra još Završni masters u Londonu i zavesa na ovu čudnu tenisku sezonu će biti spuštena.

ЛЕГЕНДАРНИ БРИТАНСКИ ТЕНИСЕР НЕМА ДИЛЕМУ: Ђоковић ће освојити Завршни мастерс

Novak Đoković / Foto AP

Osmorica najboljih igrača u 2020. godini odmeriće snage u "O2 areni", a legendarni britanski teniser Tim Henman smatra da će pehar podići Novak Đoković.

Inače, najbolji reket planete je do sada pet puta osvajao ovaj turnir. Na šesti trofej čeka punih pet godina, tačnije poslednji put je slavio 2015. godine.

- Novak je ponovo broj jedan na svetu i ovaj turnir je osvajao pet puta. Ima tako dobar učinak u dvorani. Ako bih morao da se odlučim za nekog koga vidim kao pobednika, onda je to Đoković - rekao je Henman.

Naš as je glatko poražen u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala, loše je odigrao i turnir u Beču, ali ni to ne menja mišljenje nekada najboljeg tenisera Velike Britanije.

- U Beču jeste izgledao malodušno kada je izgubio meč, ali sam baš zbog toga siguran da će želeti da se vrati na pravi način i u velikom stilu završi sezonu u "O2 dvorani" - zaključio je Henman.

Đoković ove sezone ima učinak 39-3, godinu će okončati na prvom mestu ATP liste. Završni masters počinje 15. novembra, a titulu brani Grk Stefanos Cicipas.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri