NOVAK Đoković nije uspeo da se plasira u finale Završnog mastersa u Londonu. Imao je Srbin šta da kaže posle meča.

Duki

21.11.2020. 20:05

Dragi Nole, nije samo to, u prvom setu kod 5:5 mislim da si imao 2-3 lopte da uzmes brejk ali si pogresnu ideju izabrao a kao sto znas to je pojedinacan Sport i tu nema povratka.Kada 100% znas Sta hoces nemoze ti niko nista medjutim mnoge stvari u zadnjih par meseci radis pogresno a to ti oduzima koncetraciju i snagu.A oni iz ATP ce ti podmedati svakakve stvari samo da ne prodjes Federera.Nije mi jasno da niko iz tvog Tima to nevidi i posavetuje.Na zalost tako je, Puno srece

Nole ljudino

21.11.2020. 20:05

Dobra igra, ali ništa novo da se vidi u Noletovoj igri. Svi su ga pročitali. Igrao je bez žara, kao i većinu mečeva ove godine, ali ovoga puta nije imao sreće. Politika mu došla glave. Možda je vreme za dužu pauzu.

Varto Marx

21.11.2020. 20:38

Nije bio ovakav slucaj prvi a nece biti ni poslednji. Za Australiju se moras dobro spremiti fizicki i psihicki. Inace kola su krenula nizbrdo.

vladimir

21.11.2020. 21:10

E to je igra, zalaganje i želja za pobedom, to se vidi i oseti ko gleda tenis, pogotovo Tebe! Budi ponosan posle ovog poraza i tvojih rezultata, koje si i poželeo na dan svoje SLAVE - Arandjelov dan ali znaš da Tim igra u svojoj vrhunskoj /mladalačkoj/ formi i da Ti je prijatelj i van terena! Idemoooo!