PORODIČNA DRAMA ŠTEFI GRAF: Da bi spasila brata prijavila starateljstvo nad njim, a sada mora i na sud

Novosti online

21. 12. 2020. u 18:07

JEDNA od najboljih teniserki sveta svih vremena Štefi Graf kroz celu karijeru je uspevala da sakrije sve što se tiče njenog privatnog života.

ПОРОДИЧНА ДРАМА ШТЕФИ ГРАФ: Да би спасила брата пријавила старатељство над њим, а сада мора и на суд

Foto: EPA

Ipak, neke stvari nije uspela, ka kao kada je njen otac bio osuđen na tri i po godine zatvora zbog utaje poreza. A velika šampionka se nedavno ponovo našla na naslovnim stranicama pogrešnih medija. Povod je njen dve godine mlađi brat Mihael koji takođe živi u Las Vegasu.

On je pre dve godine napravio veliki skandal, kada je maljem izlomio auto nekog prijatelja, preteći mu smrću. Bio je uhapšen, Štefi je platila kauciju od 5.000 dolara, ali se on nije pojavio na sudu kada je trebalo.

Kako bi se izbegle dalje neprijatnosti, možda i zatvorska kazna, Štefi je izdejstvovala da njen 49-godišnji brat, otac troje dece, inače razveden, bude pravno tretiran kao maloletnik, a ona da bude njegov staratelj.

Međutim, Mihaelu se to nije svidelo, pa se žalio sudu i sada će morati sa sestrom da se nateže uz asistenciju advokata.

U međuvremenu je njegov sin podneo zahtev da on bude očev staratelj umesto svoje tetke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave