LEGENDA SUMNJA U NOVAKOVU POVREDU: Radio je već takve stvari, teniseri čuvajte se

Novosti online

14. 02. 2021. u 12:26

Đoković je u 3. kolu uspeo da savlada Tejlora Frica 3:2 nakon što je doživeo povredu prilikom proklizavanja u trećem setu, za šta je rekao da je jedna od njegovih najboljih pobeda imajući u vidu okolnosti.

ЛЕГЕНДА СУМЊА У НОВАКОВУ ПОВРЕДУ: Радио је већ такве ствари, тенисери чувајте се

FOTO: EPA

Ipak, posle meča mnogi su sumnjali da li je Novak zaista povređen, a među njima su bili i sam Fric, kao i Stefanos Cicipas i Rafael Nadal.

Đoković je obavio jedan zatvoreni trening pred meč. 

"Normalno je za top tenisere da ne žele da budu primećeni kada treniraju dok imaju neki vid povrede", napisala je kanadska novinarka Stefani Majls na svom Tviter profilu o odluci Đokovića da trenira na zatvorenoj "Džon Kejn areni".

Kasnije tokom dana u Melburnu su australijski mediji uspeli da usnime Novaka kako udara lopticu na treningu, što je prokomentarisao i legendarni australijski teniser Tod Vudbridž.

"Biće on dobro", rekao je osvajač 16 grend slem titula u dublu.

"Rekao bih ostalim igračima na turniru - pazite se. Jer već smo viđali Novaka da radi ovakav tip stvari ranije - da ima probleme tokom turnira i da dalje osvaja slemove", bila je najava Vudbridža pred Đokovićev meč sa Raonićem, očigledno sumnjajući u težinu povrede koju Novak vuče sa sobom.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (3)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata