ŠAPČANIN DRŽAVNI SEKRETAR: Vlada odlučila - Boban Birmančević u Ministarstvu privrede

V. M.

25. 11. 2022. u 21:59

NA današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, dr Boban Birmančević izabran je za državnog sekretara u Ministarstvu privrede Republike Srbije.

ШАПЧАНИН ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР: Влада одлучила - Бобан Бирманчевић у Министарству привреде

foto: V.Mitrić

Birmančević je doktor ekonomskih nauka, a donedavno je bio rukovodila Radne jedinice „Telekoma“ u Šapcu, kao i poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu.

Bio je poslanik u tri saziva Narodne skupštine Republike Srbije. Simpatizeri i članstvo u Šapcu prepoznaju ga kao jednog od najvrednijih funkcionera SNS-a i smatraju ga veoma zaslužnim za pobedu na lokalnim izborima 2020. godine.

- Značajna funkcija državnog sekretara u Ministarstvu privrede Republike Srbije daje mi snagu i elan da nastavim da radim kao i do sada. Nemam nameru da napustim Šabac i šabački Gradski odbor SNS-a, a trudiću se da uvek imam sluha za potrebe običnih ljudi. Stranka je važna, ali čine je upravo obični ljudi, vredni aktivisti. Veliku zahvalnost dugujem njima i SNS-u, na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem i trudiću se da ispunim njihova očekivanja -kaže dr Birmančević za „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku