U PARAĆINU OTVORENA AUTO-TJUNING SEZONA: Izložba i takmičenje prepravljenih automobila (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

30. 04. 2023. u 15:31

PARAĆINSKI Auto-klub “Fast Creu Gentlemans”današnjim skupom tjuniranih automobila u tom gradu otvara auto-tjuning sezonu u Srbiji, nakon čega, do septembra, slede okupljanja u više drugih gradova.

У ПАРАЋИНУ ОТВОРЕНА АУТО-ТЈУНИНГ СЕЗОНА: Изложба и такмичење преправљених аутомобила (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Vlasnici i zaljubljenici u modifikovane, odnosno prepravljene automobile, dovezli su ih na prostor nekadašnje paraćinske kasarne, a vreme ih je baš poslužilo.

 Kako kaže predsednik “Fast Creu Gentlemans” Bojan Marković, tu je oko 500 automobila. Prijavljivanje za takmičenje u tjuning stajlingu i db ozvučenju je na licu mesta, ali su podkategorije brojne, tako da će biti podeljeno oko 120 pehara za prva tri mesta u svakoj od njih.

- Ocenjivanje je u toku, očekujem da između tri do pet hiljada ljudi obiđe ovaj skup danas. Vozila su stigla iz cele Srbije, od Subotice do Vranja. Bukvalno su svi gradovi tu, uključujući Beograd, Kragujevac i Niš, a naši prijatelji iz Makedonije došli su još u petak kao gosti. Stižu nam takođe automobili iz Bugarske i Bosne – kaže Marković.

Programom manifestacije do večernjih sati biće organizovane i igre za posetioce poput vučenja konopca, dok će žiri ocenjivati takmičarske automobile bar nekoliko sati.

Najbolja felna, najbolji auto, najbolja boja... po markama automobila i podklasama - samo su neke od podkategorija, pa će žiri imati zaista mnogo posla. Klub organizator ne učestvuje u takmičenju, ali je interesovanje gostiju zaista ogromno.

Za kompletan doživljaj po predivnom sunčanom danu obezbeđena je i muzika sa dobrim ozvučenjem i di džejem iz Ćuprije.

Skup se završava oko 20 sati, do kada će biti proglašeni pobednici i uručeni pehari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!