GRADONAČELNIK NOVOG SADA UGOSTIO MEDICINSKE SESTRE: Odgovoran i težak posao rade sa osmehom

Z. G.

12. 05. 2023. u 23:36

POVODOM Međunarodnog dana medicinskih sestara, 12. maja, gradonačelik Novog Sada Milan Đurić ugostio je u Gradskoj kući medicinske sestre zaposlene u Predškolskoj ustanovi „Radosno detinjstvo“.

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА УГОСТИО МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ: Одговоран и тежак посао раде са осмехом

Pres služba Grada

Gradonačelnik je, kako je navedeno u saopštenju, u ime svih Novosađana izrazio veliku zahvalnost medicinskim sestrama, koje svakodnevno vode brigu o mališanima, za njihov rad, odgovornost, požrtvovanje, plemenitost i ljubav prema poslu.

- Beskrajno sam ponosan na sve naše medicinske sestre, na vas 168 koje ste deo kolektiva „Radosno detinjstvo“ i na sve vaše koleginice u Novom Sadu. Vaš posao je i odgovoran i težak, a opet sve to radite sa osmehom – istakao je Đurić.

Grad Novi Sad će, kako je dodao, nastojati i ubuduće da  obezbedi što bolje uslove za rad u novim i moderno opremljenim vrtićima.

- Stalno unapređenje vašeg materijalnog položaja je jedan od prioriteta naše državne politike – dodao je gradonačelnik. Predsednica Udruženja medicinskih sestara Predškolske ustanove  Ljubinka Vujić, zahvalila je gradonačelniku Đuriću na prijemu i time ukazao na značaj profesije medicinskih sestara.Grad Novi Sad je i u ovoj godini obezbedio sredstva za besplatan boravak više od 17.300 dece u vrtićima PU „Radosno detinjstvo“ kao i subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)