VANDALI RUŠE KEJ NA VLASINI: Apel da se čuva javna svojina

I. M.

29. 05. 2023. u 15:21

Kej pored Vlasine, najlepši deo Vlasotinca, naružili su nepoznati počinioci tako što su, po ko zna koji put, polomili mobilijar u svojini svih građana.

ВАНДАЛИ РУШЕ КЕЈ НА ВЛАСИНИ: Апел да се чува јавна својина

foto: OU Vlasotince

Na košarkaškom terenu polomljena je tabla sa obručem, a na dečijem igralištu ograda. Javna česma ostala je bez slavine, dok je duže vreme slomljen je i deo natpisa na postamentu „Vlasotince u srcu“, a ima oštećenja i na mini-pič terenu.

Posledice ponašanja nesavesnih pojedinaca sanirane su, a građanima je upućen apel da čuvaju i unapređuju okolinu koja je prošle godine, ulaganjem iz opštinskog budžeta, dobila lepši izgled.

- Pronašli smo način da popravimo natpis koji je postao i zaštitni znak Vlasotinca i deo mnogih fotografija i snimaka iz našeg mesta, ali molimo građane da ga ne uništavaju – apelovala je Sanja Stojiljković iz Turističke organizacije Vlasotinca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima