U KUĆE ULAZE UZ POMOĆ MERDEVINA: U lozničkom kraju kuće i dalje poplavljene, najgore u Runjanima

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

01. 06. 2023. u 13:32

U lozničkom kraju, mada je kiša stala, suituacijja je, što se velikih voda tiče, još alartmantna.

У КУЋЕ УЛАЗЕ УЗ ПОМОЋ МЕРДЕВИНА: У лозничком крају куће и даље поплављене, најгоре у Руњанима

foto v mitrić

U većini od 200 poplavljenih kuća, voda se slabo povlači .Ostala je i u kućama, a dvorišta su kao velike bare. Na sve strane blato, koliko se voda po njima raširila. Ima onih onih koji pokušavaju pumpama da se oslobode od vode, jer je u utorak u Jadru palo 70 litara kiše po metru kvadratnom.

U  Runjanima, na putu od pruge do magistralnog druma Šabac-Loznica, stanje je zabrinjavajuće. Većina domova je pod vodom, a neki ljudi u kuće su i juče, na spratove ulazili jedino uz pomoć merdevina.

- Morali skmo da prekopamo put, a da to nismo učinili bila bi potpuna katstroga - pričaju nam ojađeni Runjanci. - Mnoge njive su pune vode. Neke od njih više liče na Jadar, pa čak i na Drinu i to kad nabujaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima