KAO DA JE LETO: Počela kupališna sezona na gradskom bazenu u Subotici

J. L.

16. 06. 2023. u 18:24

IAKO vremenske prilike iziskuju kišobran a ne kupaći kostim, kupališna sezona na gradskom bazenu kod Dudove šume u Subotici zvanično je počela danas.

КАО ДА ЈЕ ЛЕТО: Почела купалишна сезона на градском базену у Суботици

foto:J.L.

Subotičane pored olimpijskog očekuju i tri dečja bazena, dečje igralište, teretana na otvorenom, odbojkaški teren na pesku, ležaljke, suncobrani i ugostiteljski objekti.

- Prefarbali smo bazene, plato bazena, tribine, uredili smo zelene površine, obogatili smo novim sadnicama, sredili smo dečje igralište i teretanu na otvorenom, tobogan koji je i dalje glavna atrakcija među najmlađima. Kupili smo nove suncobrane i ležaljke koji se mogu iznajmiti, kao i nove filtere. Za sve to je uloženo oko milion dinara - kaže Tamara Dimitroski, direktorka JKP "Stadion".

U prethodnom periodu zamenjeni su reflektori pored bazena i ugrađen je sistem kontrole ulaza, za šta je iz gradske kase opredeljeno više od 3,5 miliona dinara.

Tokom letnje sezone poseban akcenat će biti na higijeni, a voda će se kontrolisati svakodnevno od strane Zavoda za javno zdravlje Subotica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!