ROK DO 7. JULA: Prijava štete od polave na stambenim objektima u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

21. 06. 2023. u 14:45

ODLUKOM Vlade Srbije o proglašenju elementarne nepogode, Komisija za procenu štete i potreba nakon elementarnih i drugih nepogoda kraljevačkog Gradskog veća, pozvalo je Kraljevčane da prijave štetu na svojim stambenim objektima nastalu u majskim i junskim poplavama.

РОК ДО 7. ЈУЛА: Пријава штете од полаве на стамбеним објектима у Краљеву

G.Šljivić

Prijava štete podnosi se na šalteru broj pet, kraljevačke Gradske uprave, na propisanom obrascu koji se može preuzeti na šalteru. Moguće je i elektronski, na portalu grada Kraljeva, na portalu Odeljenja za poslove civilne zaštite, kao i u prostorijama ovog Odeljenja od 22. juna do 7. jula 2023. godine.

Uslov za prijavu štete isključivo na stambenom objektu (ne za pomoćne objekte ili vikendice) je da je u objekat ušla voda ili je zahvaćen klizištem zbog čega je nastalo oštećenje.

G.Šljivić

 

Prijave upućene pre i posle roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu neće biti razmatrane. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odeljenju za poslove civilne zaštite lično ili telefonom 036/33-11-99 svakog radnog dana od 7.00 do 9.30 i od 10.00 do 15 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima