ZA vreme besede patrijarha Porfirija helikopter KFOR-a nadletao je manastir Gračanica.

Radenko

28.06.2023. 10:29

Zastrasivanje Srba na sve nacine i sa kopna i iz vazduha i specijalni rat protiv njih do istrebljena. Isti ovi koji danas nisko lete i prave buku iznad glava Srba koj su se okupili u svojoj svetinji da proslave veliki praznik su priznali izbore i nove albanske "gradonecelnike" u srpskim opstinama sa osvojenih 2 % glasova i potom se sukobili sa Srbima u Zvecanu koji ne prihvataju rezultate ilegalnih izbora.

Bonaparta

28.06.2023. 10:45

Kome nije jasno, ovo je još jedan dokaz da je na sceni borba protiv pravoslavlja. Na sve načine žele da nas provociraju i izazivaju e zato Papa nikada ne treba da dođe u Srbiju. Da je naš helikopter nadleteo kolonu gde ide Papa okarakterisali bi kao teroristički napad.

Vidoje

28.06.2023. 11:17

Vidovdan, dan kada su demokratski izdajnici Srbije isporucili Milosevica da mu sude i na kraju otruju ovi koji sada lete iznad glava Srba u porti manastira Gracanica dok proslavljaju svoj veliki praznik. Rat zapada protiv pravosljavlja je sve brutalnini. Zapad je izgubio stratesko strpljenje i podize ulog i na KiM i u Ukraini. Najpre sto je pre moguce hoce da vidi "konacno resenje" srpskog pitanja na KiM da bi nastavio u punoj snazi na "konacnom resenju" za njih najvaznijeg i mnogo tezeg ruskog pitanja.

Dara

28.06.2023. 11:57

Povodom Besede Patrijarha Porfirija u Gracanici Helihopter Kfora leti iznad Manastira namerno da smetaju i uguse pravoslavnu molitvu .Ja sta jos ocekivati od Ljudi bez Vere......