MOST ĆE BITI ZAVRŠEN ZA ČETIRI MESECA Vesić: Obnovljen saobraćaj na Ibarskoj magistrali u mestu Adrani (VIDEO)

Novosti onlajn

28. 06. 2023. u 15:48

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić saopštio je da je danas obnovljen saobraćaj na Ibarskoj magistrali u Adranima, preko privremene devijacije, nakon što je, usled obilnih padavina, znatno oštećen most preko Musine reke.

МОСТ ЋЕ БИТИ ЗАВРШЕН ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА Весић: Обновљен саобраћај на Ибарској магистрали у месту Адрани (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Facebook

- Obnovljen je saobraćaj na Ibarskoj magistrali, u kraljevačkom naselju Adrani, preko privremene saobraćajne devijacije. Čestitam preduzeću 'Novi Pazar put' i njihovom direktoru Aleksandru Grboviću na sjajno obavljenom poslu. Dali su reč da će do Vidovdana da izgrade i puste privremenu devijaciju u saobraćaj. Održali su reč - naveo je Vesić.

Vozila su već prešla preko privremene devijacije.

Kao što je ministar i obećao prilikom obilaska Adrana, odmah nakon obilnih padavina, oštećeni most na magistrali je srušen i počinje izgradnja novog.

- Most će, kako smo i rekli, biti završen za četiri meseca - naglasio je ministar Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!