BRŽI PUT DO PACIJENATA: Dom zdravlja u Apatinu dobilo sanitetsko vozilo

J. L.

03. 07. 2023. u 17:04

DOM dravlja u Apatinu dobio je novo sanitetsko vozilo.

БРЖИ ПУТ ДО ПАЦИЈЕНАТА: Дом здравља у Апатину добило санитетско возило

foto: Opština Apatin

Od 2017. godine ovo je peti sanitet koji je Dom zdravlja Apatin obezbedio u svom voznom parku, a u istom periodu je obezbeđeno i kombi vozilo za prevoz pacijenata na dijalizu, kao i jedno putničko vozilo koje koristi Zdravstvena stanica u Prigrevici.

-Ukupna vrednost samo što se saniteta tiče je oko 30 miliona dinara, od kojih je dva vozila obezbedila naša lokalna samouprava. Zaista smo kvalitetno obnovili naš vozni park i prevoz naših sugrađana do Sombora, Novog Sada i Beograda je na zaista visokom nivou -poručuje Branka Bajić, pomoćnica direktora Doma zdravlja.

Pre samo šest godina, apatinski Dom zdravlja raspolagao sa tri dotrajala saniteta, a lokalna samouprava uložila je značajna sredstva kako bi uslovi za rad bili bolji kako za zaposlene, tako i za pacijente.

Poslednje vozilo stiglo je preko konkursa Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)