U GORNJEM MILANOVCU ROĐENA BEBA TEŠKA VIŠE OD ŠEST KILOGRAMA: "Znali smo da je dete krupno, ali nismo očekivali baš ovoliko!"

Novosti Onlajn

06. 08. 2023. u 15:34

U PORODILIŠTU bolnice u Gornjem Milanovcu 5. avgusta je rođen dečak težak više od 6 kilograma.

У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ РОЂЕНА БЕБА ТЕШКА ВИШЕ ОД ШЕСТ КИЛОГРАМА: Знали смо да је дете крупно, али нисмо очекивали баш оволико!

Foto: M.Anđela

Majka Suzana Kučina (27) iz Gornjeg Milanovca na svet je carskim rezom donela sina teškog 6.420 grama i dugačkog 68 centimetra.

Specijalisti ginekologije i akušerstva dr Dragan Perišić i dr Vladislav Vasić, koji su sinoć obavili porođaj, kažu da im je ovo jedna od najvećih beba u lekarskoj karijeri.

- Žena je porođena carskim rezom, znali smo da je dete krupno, ali nismo očekivali baš ovako veliku bebu. Najvažnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su i mama i beba dobro. Prema rečima mojih starijih kolega, u našem porodilištu, ovo je za sada najkrupnije rođena beba. Ranije je dr Milorad Nikolić obavio porođaj jedne mlade mame iz Ljiga, koja je tada rodila bebu tešku oko šest kilograma, ali ova nam je ipak mali rekorder jer teži 6.420 - priča Vasić za GMinfo.

- Majka se oseća dobro, i beba takođe. Inače, ovo je njeno treće dete. Ukoliko sve bude u redu, izaći će iz bolnice za pet dana - kažu iz milanovačkog porodilišta i potvrđuju da se ovako krupne bebe ne rađaju tako često.

BONUS VIDEO: MALI SUPERMEN - Dečak rođen u ruševinama posle zemljotresa u Siriji dobro napreduje u bolnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024