VIŠESTRUKI PRVACI SRBIJE: Prijem za leskovačke triatlonce u Skupštini grada

I. M.

16. 08. 2023. u 14:46

Zamenica gradonačelnika Leskovca Lidija Dimitrijević primila je danas članove Sportskog udruženja „Pobednik 016“ koje je za kratko vreme postalo jedan od najuspešnijih triatlon klubova u Srbiji.

ВИШЕСТРУКИ ПРВАЦИ СРБИЈЕ: Пријем за лесковачке триатлонце у Скупштини града

foto: GU Leskovac

Klub ima pet registrovanih takmičara sa licencom, a njihov trener i jedan od osnivača udruženja Milan Kitanović ističe značajne uspehe ovih sportista.

Novak Stojiljković je državni prvak na šest uzastopnih državnih prvenstava u triatlonu, akvatlonu i duatlonu, a njegov rođeni brat Andrija Stojiljković je triatlonac koji osvaja mnogo medalja na državnim i međunarodnim takmičenjima. On je takođe šampion države na šest uzastopnih prvenstava u zemlji.

Zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević je ovom prilikom istakla da je Leskovac rasadnik mladih talenata i vrhunskih sportista koji su uzor u promociji pozitivnih modela ponašanja.

Andrija i Novak su na nedavnom nadmetanju na Vršačkom jezeru, u konkurenciji 137 takmičara, postali državni prvaci u akvatlonu za juniore, odnosno kadete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)