REKONSTRUISANO 70 PARKING MESTA, TROTOAR, KOLOVOZ... : Aktivnosti JKP „Parking servis“ u Novom Sadu

Lj.P.

16. 08. 2023. u 15:09

JAVNO komunalno preduzeće „Parking servis” Novi Sad rekonstruisalo je 70 parking mesta i trotoar u Ulici dr Ivana Ribara, na površini od oko 1.100 metara kvadratnih.

РЕКОНСТРУИСАНО 70 ПАРКИНГ МЕСТА, ТРОТОАР,  КОЛОВОЗ... : Активности ЈКП „Паркинг сервис“ у Новом Саду

Parking servis

U tom preduzeću ističu da su parking mesta rekonstruisana upotrebom raster ploča, koje su u poslednje vreme nezaobilazne u uređenju parking prostora, kao najbolje i najprihvatljivije ekološko i estetsko rešenje. Takođe, na tom prostoru postavljeno je i novo parkiralište za 30 bicikala.

- Zbog dotrajalosti asfaltne podloge, obnovljena je saobraćajnica na površini od 1.400 metara kvadratnih, u dužini od 250 metara, kao i prostor uz garaže, površine 1.160 metara kvadratnih. Paralelno sa radovima na rekonstrukciji parkirališta, u sklopu projekta „Čista Srbija” urađena je i kompletna kanalizaciona mreža - kažu u JKP „Parking servis“ i ujedno se zahvaljujuju žiteljima tog dela Limana dva na razumevanju i strpljenju tokom radova, čiji rezultat je, kako ističu, obnovljen prostor na kome će biti olakšana svakodnevna komunikacija, kao i bezbednije i kvalitetnije parkiranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)