U NOVOM SADU 14 AUTOBUSKIH LINIJA MENJA TRASU: Radovi na kolovozu u Ulici Žarka Zrenjanina

S.Bajić

24. 08. 2023. u 13:01

ZBOG radova na rekonstrukciji kolovoza u Ulici Žarka Zrenjanina u Novom Sadu, privremeno će, od petka, 25. avgusta, do nedelje, 3. septembra, biti promenjene trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 9, 9a, 12, 18a, 18b, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

У НОВОМ САДУ 14 АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА МЕЊА ТРАСУ: Радови на коловозу у Улици Жарка Зрењанина

N.Karlić

Tako će, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, autobusi na linijama broj 1, 4 i 8 u smeru ka Limanu, od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina, autobusi saobraćati pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Kej žrtava racije, desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom, odakle će nastavljati redovnom trasom.

U smeru sa Limana, od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice, autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, produžavati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na liniji broj 9 i 9A, u smeru iz Petrovaradina, autobusi će posle Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom, odakle će saobraćati redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Novog naselja od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje pravo preko Varadinskog mosta.

Linije broj 12, 18A, 18B u smeru iz Centra grada, od raskrsnice Uspenske i Jevrejske ulice autobusi će skretati desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linije broj 60, 61, 62, 63, 64, 69 će u smeru prema Novom Sadu, od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina trasa se pruža dalje Bulevarom Mihajla Pupina, Jevrejskom ulicom i desno Bulevarom oslobođenja, odakle se nastavlja redovno.

U smeru iz Novog Sada, sa raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi će skretati levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina, nastavljati pravo Bulevarom Mihajla Pupina i dalje preko Varadinskog mosta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)