ZAVRŠNI RADOVI NA IZGRADNJI PODZEMNE GARAŽE U CENTRU NOVOG SADA: Trotoar i lokali zatvoreni do kraja godine

Z. G.

08. 09. 2023. u 11:04

ZBOG izvođenja završnih radova na izgradnji podzemne javne garaže u Ulici Modene u centru Novog Sada, uvedena je privremena zabrana saobraćaja za pešake na parnoj strani te ulice koja će biti na snazi od danas 31. decembra ove godine.

ЗАВРШНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ПОДЗЕМНЕ ГАРАЖЕ У ЦЕНТРУ НОВОГ САДА: Тротоар и локали затворени до краја године

Z. Grumić

Od Ulice Ilije Ognjanovića do Trga slobode biće u tom periodu zatvoreni trotoar i svi lokali na toj strani ulice, o čemu su zakupci blagovremeno obavešteni, saopšteno je iz Odeljenja za odnose s javnošću pri Kabinetu gradonačelnika.

- Lokali koji će moći nesmetano da rade su dva ugostiteljska objekta, na početku i na kraju ulice, budući da jedino njihovi ulazi nisu obuhvaćeni proširenjem gradilišta.

Kako se dodaje u saopštenju, nakon završetka izgradnje javne garaže biće obavljeno parterno uređenje prostora u ulicama Modene i Ilije Ognjanovića, u okviru druge faze uređenja gradskog jezgra.

Podzemna javna garaža u Ulici Modene, površine 9.575 kvadratnih metara, imaće 267 parking mesta na tri podzemne etaže. Od toga je 14 mesta predviđeno za osobe sa ivaliditetom i osam za električna vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)