GRADE SE PIJACA I NOVI PARK: Naredne godine Leskovac uređuje prostor oko novog stadiona

I. M.

08. 09. 2023. u 18:53

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je najavio da će lokalna samouprava naredne godine urediti preostali deo pijace u Ulici Kralja Petra Prvog, dok će lokacija bivše autobuske stanice u ovoj ulici biti pretvorena u parkovsku površinu. Ovim investicijama će se, kako je naglašeno, upotpuniti kompletan izgled grada oko novog gradskog stadiona.

ГРАДЕ СЕ ПИЈАЦА И НОВИ ПАРК: Наредне године Лесковац уређује простор око новог стадиона

foto: I.Mitić

Cvetanović je istakao da je novac za nastavak radova na uređenju pijace obezbeđen i da je izabran izvođač radova, a da je lokalna samouprava u svoj posed vratila lokaciju stare autobuske stanice koja je ranije bila prodata jednom privredniku.

To je učinjeno kako bi Leskovac u ovom delu grada dobio još jednu parkovsku površinu, sa trotoarskim i biciklističkim stazama, što će doprineti lepšem i modernijem izgledu ove gradske četvrti.

- Preostaje samo da se za prostor neposredno uz gradski stadion, na licitaciji, izabere investitor u izgradnju modernog hotela kako bi svi oni koji dolaze imali nabolje uslove za boravak u našem gradu – zaključio je gradonačelnik Cvetanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)