PUNE SE RADIJATORI U NOVOM SADU: Ako negde curi, javite se „Novosadskoj toplani“

S. BAJIĆ

11. 09. 2023. u 14:23

JAVNO komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad će u utorak, 12. septembra, početi sa punjenjem kućnih instalacija u objektima na celokupnom sistemu daljinskog grejanja grada.

ПУНЕ СЕ РАДИЈАТОРИ У НОВОМ САДУ: Ако негде цури, јавите се  „Новосадској топлани“

N.Karlić

 Sa tog spiska, međutim, izostaće objekti u kojima je prijavljeno curenje na kućnim instalacijama kao i oni za koje nisu izmirena dugovanja prema „Novosadskoj toplani“.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

- Napominjemo da, ukoliko prilikom punjenja kućnih instalacija za grejanje u vašem objektu bude konstatovano curenje na njima, neophodno je da sanirate uočeno curenje i o završetku radova obavestite Korisnički centar pozivom na broj telefona 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa – poručuju u Novosadskoj toplani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima