„ZLATNI GLAS SABORA 2023“: U toku je prijavljivanje za takmičenje pevača amatera

Зорана Рашић
Zorana Rašić

19. 09. 2023. u 13:42

TURISTIČKA organizacija opštine Rekovac podseća sve zainteresovane dobrog glasa da je u toku prijavljivanje za 13. po redu takmičenje „Zlatni glas Sabora“.

„ЗЛАТНИ ГЛАС САБОРА 2023“: У току је пријављивање за такмичење певача аматера

Foto: Fejsbuk/Turistička organizacija Rekovac

Ovo takmičenje pevača amatera će se održati 20. oktobra u Domu kulture u Rekovcu od 20 sati u okviru 53. Sabora narodnog stvaralaštva „Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“.

Pravo učešća imaju kandidati od 16 do 65 godina starosti. Pevaju se po dve narodne pesme koje su u duhu srpske tradicionalne, narodne muzike, a dozvoljeno je pevanje u duetu.

Kako je najavljeno iz rekovačke Turističke organizacije, pobednika očekuje novčana nagrada u iznosu od 40.000 dinara, za drugo mesto nagrada je 20.000 dinara, za treće 10.000.
Rok za prijavljivanje je prvi oktobar, a sve informacije mogu se dobiti putem telefona 035/8411-900 ili na sajtu Turističke organizacije opštine Rekovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost