RADOVI ZATVARAJU SAOBRAĆAJ: Toplana u Novom Sadu postavlja vrelovodne priključke i očitava utrošak toplotne energije

S. B.

19. 09. 2023. u 14:29

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad će u sredu, 20. septembra, početi sa radovima na izgradnji vrelovoda i priključaka za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića – „Knežev park“.

РАДОВИ ЗАТВАРАЈУ САОБРАЋАЈ: Топлана у Новом Саду поставља вреловодне прикључке и очитава утрошак топлотне енергије

N.Karlić

Zbog tih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova, u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa, biće ukint parking i zabranjen biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar a radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

Takođe, u sredu 20. septembra, toplana će početi sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova pa će saobraćaj privremeno biti zatvoren deo Ulice Janka Čmelika, od pruge pa do Ulice Nikole Markova.

Planirani rok za završetak radova je 23. oktobar a radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Novosadska toplana“ Novi Sad, počevši od srede, 20. septembra, očitavaće stanja utroška toplotne energije na vodomerima i na merilima toplote za toplu potrošnu vodu za mesec septembar tekuće godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima