PONOVO RADI NON KOVID AMBULANTA: U Domu zdravlja „Novi Sad“za pacijente koji se spremaju za bolničko lečenje

J. S.

20. 09. 2023. u 14:40

IZ Doma zdravlja „Novi Sad“ saopšteno je da će od četvrtka, 21.septembra ponovo raditi Non-kovid ambulanta za uzimanje briseva na korona virus pacijentima koji se pripremaju za bolničke operacije.

ПОНОВО РАДИ НОН КОВИД АМБУЛАНТА: У Дому здравља „Нови Сад“за пацијенте који се спремају за болничко лечење

RTV

Ambulanta se nalazi u zdravstvenom objektu “Jovan Jovanović Zmaj” na drugom spratu  (soba br.214). Kontakt telefon je 021/ 48 79 580. Ambulanta će raditi svakog radnog dana od 07:00 do 13:30 sati.

Bris na virus kovid - 19 uzimaće se od 07:00 sati do podneva a nalazi će biti izdavani   neposredno posle uzimanja brisa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)