TAKMIČE SE I ŠKOLARCI: U Somboru se obeležava Evropska nedelja sporta

J. L.

27. 09. 2023. u 16:31

U okviru obeležavanja Evropske nedelje sporta, koju organizuju Grad Sombor, Olimpijski komitet i Ministarstvo omladine i sporta, organizuju se brojne sportske aktivnosti.

ТАКМИЧЕ СЕ И ШКОЛАРЦИ: У Сомбору се обележава Европска недеља спорта

foto: Grad Sombor

U jučerašnjem programu manifestacije pod nazivom „Put oko Evrope“, školarci su se nadmetali u košarci i pokazali svoje znanje u postizanju koševa, a program će se održavati i narednih dana.

- Evropska nedelja sporta se kod nas održava peti put tokom koje ćemo imati veliki broj izuzetno lepih i interesantnih, kako edukativnih radionica, tako i fizičkih aktivnosti. Ove nedelje će biti održana biciklistička i kajakaška tura, rekreacija za žene, sportić za decu, a u petak, 29. septembra, će biti održana „Trka za srećnije detinjstvo“, u okviru koje će preko četiri stotine mališana kroz sport i druženje od malih nogu učiti o važnosti bavljenja fizičkom aktivnošću - istakla je Antonija Nađ Kosanović, gradska većnica za sport.

Evropska nedelja sporta se održava širom Evrope, a pokrenuta je na inicijativu Evropske Komisije i održava se od 23. do 30. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo