VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Na ovim putnim deonicama će se odvijati radovi

Novosti online

28. 09. 2023. u 12:48

NA više deonica auto-puteva i magistralnih puteva u toku su radovi na redovnom održavanju i uređenju zelenog pojasa.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: На овим путним деоницама ће се одвијати радови

Foto Shutterstock

Nailaskom na ova mesta vozači moraju prilagoditi brzinu i način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji uz posebnu opreznost na radnike u ovim zonama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Od juče u 8 časova, do 7. 11. 2023. godine do 17 časova, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta II A reda broj 112, na deonici od Ratkova do Pivnice. Alternativni putni pravac tokom obustave je: Ratkovo‒Silbaš, Silbaš‒Despotovo, Despotovo‒Pivnice.

Od danas do 17. 11. 2023. godine do 16 časova, izvodiće se radovi na rehabilitaciji na delu državnog puta II A reda broj 102, od kružne raskrsnice na ukrštaju državnog puta II A reda broj 102 i ulice Bakoša Kalmana, u mestu Ada. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima ili ručnom regulacijom. Alternativni putni pravac tokom izvođenja radova su ulice: Đure Đakovića, Proleterska i Lenjinova.

Počelo je izvođenje radova na obeležavanju oznaka na delu auto-puta između petlje Požarevac i petlje Velika Plana, izvode se u periodu od 8 do 16 časova.

Kako navode iz AMSS-a, prati nas period lepog vremena sa prijatnim dnevnim temperaturama i umerenim intenzitetom saobraćaja, bez vanrednih zastoja na auto-putevima i uz dobru prohodnost na svim glavnim putnim pravcima.

Izmene u saobraćaju treba očekivati samo na mestima gde ima radova na putu.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: SAHRANA JAGOŠA MARKOVIĆA: Veliki broj kolega i poštovalaca ispraća reditelja na večni počinak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)