TANGO NA BANATSKI NAČIN: 11. oktobra u Zrenjaninu

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

05. 10. 2023. u 16:40

KONCERT ansambla Liberkvatro održaće se u sredu, 11. oktobra sa početkom u 20 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, sa specijalnim  programom Neki novi tango,koji je baziran  na savremenim tango kompozicijama kompozitora Juliana Peralte, Edu Lombarda, Juana Iriartea i Juana Serena, ali i poznatim kompozicijama iz filmova Tango, Carlosa Saure i Historia de un amor,  Roberta Gavaldóna.

ТАНГО НА БАНАТСКИ НАЧИН: 11. октобра у Зрењанину

KCZ

Ansambl nastupa u sastavu Ksenija Ristić klavir, Martina Dimić Radovanović violina, Aleksandar Mišović vokal, Branko Džinović  bandoneon i Nikola Buljančević kontrabas, a ulaz na koncert je slobodan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo