PIVO SE TOČILO U POTOCIMA: Završen festival „Novosadski oktoberfest“

S. BAJIĆ

08. 10. 2023. u 11:00

„NOVOSADSKI oktoberfest“, manifestacija koja slavi pivo poput čuvenog festivala u Minhenu, obeležena je ispijanjem najpopularnijeg pića uz tradicionalne bavarske kifle i kobasice u dve noći, 6. i 7. oktobra u ogromnoj šatri kraj tržnog centra „Promenada“.

ПИВО СЕ ТОЧИЛО У ПОТОЦИМА: Завршен фестивал „Новосадски октоберфест“

S.B.

Više hiljada posetilaca, Novosađana i njihovih gostiju, uživalo je u sjajnom programu, najpre nastupima Ateist repa, Ortodoks keltsa, Blaže i kljunova, Brkova,  The Doors Tribute”, „ AC/DC Tribute” „ABBA Ring Tribute Band”i "Bavarian Music“ kao i u takmičenju posetilaca u držanju krigle i ispijanju piva.

Ljubitelji piva su imali ponudu više od 100 vrtsa omiljenog napitka, kao i raznoraznih kobasica i peciva, koja su mamila mirisom.

Sinoić su Aca Seltik i ekipa sjajnim muziciranjem razgalili publiku, koja je horski pevala hitove uz neprekidno cupkanje i đuskanje za nezaboravan provod. Uvertiru su upriličili bendovi koji sviraju čuvene stvari Dorsa i Ejsi Disi, uz koje su se posetioci pripremali za glavni program a atmosferu su do usijanja podigli Brkovi, folk pankeri, za kraj manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)