OTVOREN FESTIVAL MENTALNOG ZDRAVLJA: Tradicionalna manifestacija u Zrenjaninu

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

10. 10. 2023. u 15:50

Festival mentalnog zdravlja koji po osmi put organizuje Institut za javno zdravlje Vojvodine, u saradnji sa brojnim ustanovama i organizacijama, u Zrenjaninu je zvanično otvoren i trajaće do 19. oktobra, pod sloganom Empatija.

ОТВОРЕН ФЕСТИВАЛ МЕНТАЛНОГ ЗДРАВЉА: Традиционална манифестација у Зрењанину

grad Zrenjanin

- Empatija, kao tema i slogan Festivala, kao fenomen jeste opšte poznat ali možemo reći i to da je u društvu sve manje i da moramo da pričamo i da radimo na tome. Festival mentalnog zdravlja uključuje i druge teme koje se tiču mentalnog zdravlja, poremećajem mentalnog zdravlja i kako da ga poboljšamo - naglasila je dr Jelena Medić Simovljević, spec. socijalne medicine, koordinatorka Festivala za mentalno zdravlje u Zrenjaninu.

Ona je napomenula da se velika tribina održava 18. oktobra u sali Crvenog krsta u ovom gradu, na kojoj će se osim o empatiji, govoriti o raznim temama, kao što su mentalno zdravlje mladih, značaj ranih intervencija, brnaut sindromu i ljudima koji se previše daju i imaju previše empatije.

    
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove