OBELEŽAVANJE DANA OPŠTINE ĆUPRIJA: Od izlobe o znamenitim ličnostima, do karnevala

Z. GLIGORIJEVIĆ

10. 10. 2023. u 17:50

PROGRAM obeležavanja 13. oktobra, Dana opštine Ćuprija, počinje u četvrtak, 12. oktobra.

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА: Од излобе о знаменитим личностима, до карневала

Foto: Z. Rašić

U četvrtak u 11 časova u Moravskom parku biće otvorena izložba “Znamenite ličnosti Đuprije”, u 16.30 planiran je defile sportskih klubova, u 17 sati na Gradskom trgu počeće 78. ulična trka “Memorijal Aleksanda Aca Petrović”, a u 20.30 časova u Sportskom centru “Ada” odbojkašice Doboja i Ćuprije odigraće prijateljsku utakmicu ova dva pobratimska grada.

U petak, 13. oktobra, u 17 časova na Gradskom trgu predviđen je koncert Škole za muzičke talente Osnovne muzičke škole ”Dušan Skovran” i Muzičke škole iz Kotora. U 21 sat na Gradskom trgu počeće koncert muzičke grupe “Crvena jabuka“.

U subotu, 14. oktobra, u 11 sati na Gradskom trgu biće održana kreativna radionica i izložba dečijih radova na temu “Moj grad”. U 16.30 na Gradskom trgu biće dodeljene nagrade s literarnog konkursa Narodne biblioteke “Dušan Matić”, pola sata kasnije na istom prostoru zakazan je dečiji karneval PU “Dečja radost”, u 17.45 časova mališane će zabavljati animatori , a u 18 časova biće doneta rođendanska torta.

U nedelju, 15. oktobra, u 17 časova na Gradskom trgu nastupiće kulturno-umetnička društva iz Đuprije. Organizator je Ustanova kulture Ćuprija.

U sredu, 18. oktobra, u 20 časova u Galeriji Muzeja”Horeum Margi-Ravno biće otvorena izložba slika Petra Lubarde, “Lubarda-jedna priča”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove