DAR MINISTARSTVA SPORTA I FSS: Fudbalski klubovi iz somborskih sela dobili vrednu opremu

J. L.

17. 10. 2023. u 16:22

FK „Dinamo 1923“ iz Bačkog Brega i FK „Jedinstvo 1947“ iz Koluta, malih somborskih sela, dobili su lopte za fudbal, novi dresovi, štucne i rukavice, dar Ministarstva sporta i Fudbalskog saveza Srbije.

ДАР МИНИСТАРСТВА СПОРТА И ФСС: Фудбалски клубови из сомборских села добили вредну опрему

foto: Grad Sombor

Državni sekretar Kešelj je tokom posete razgovarao sa fudbalerima i trenerima o postignutim uspesima do sada i naporima koje ulažu kako bi opstali kao klub i sportska porodica, zahvaljujući kojoj su Brežani proslavili sto godina od osnivanja.

-Čestitam Fudbalskom klubu „Dinamo 1923“ sto godina postojanja, što čini tradiciju kojom malo klubova u Srbiji može da se pohvali. U Vladi Republike Srbije ne postoje mali ili veliki klubovi i nastavićemo da obilazimo sve sportske klubove i da im pomognemo da se igraju i takmiče - Marko Kešelj, državni sekretar u Ministarstvu sporta i omladine.

Fudbalskim klubovima će ova donacija opreme itekako značiti.

- Drago mi je što se svi zajedno trudimo da pored klubova u gradu, pomažemo klubove i u seoskim sredinama. Grad Sombor je u 2023. godini izdvojio više od 64 miliona dinara za oblast sporta u vidu ulaganja u sportsku infrastrukturu i edukaciju sportista, kao i dodelu sportskih stipendija. Nastavićemo sa ulaganjem u sportske objekte i opremu u našem gradu kako bi svi mogli da imaju uslove kakve i zaslužuju - kaže gradonačelnik Antonio Ratković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove