IZDVOJENO 16,7 MILIONA: Sufinansiranje mera energetske sanacije u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

27. 10. 2023. u 19:31

GRADSKO veće u Kraljevu raspisalo je Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada na Ibru za 2023. godinu.

ИЗДВОЈЕНО 16,7 МИЛИОНА: Суфинансирање мера енергетске санације у Краљеву

G.Šljivić

Procenat subvencija kreće se od 50 do 65 odsto, a za ovu namenu iz gradske kase i sredstvima Ministsrstva rudarstva i energetike ukupno je opredeljeno 16,7 miliona dinara.

Građani mogu odabrati jednu ili više mera od devet ponuđenih među kojma su zamena i ugradnja nove stolarije, fasadna i izolacija tavana, zamena kotlova efikasnijim na biomasu, ugradnja toplotnih pumpi, solarnih kolektora i solarnih panela i izrada neophodne tehničke dokumentacije.

Kako se navodi u Javnom pozivu, prijave se podnose na šalterima pisarnice u Gradskoj upravi, a neophodna dokumentacija može se preuzeti na veb-sajtu Grada www.kraljevo.rs u delu Oglasna tabla ili na baneru Energetsksa efikasnost. Osim toga, zainteresovani građani dodatne informacije mogu zatražiti mejlom energetskimenadzer@kraljevo.rs ili telefonom 036/315-000.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar