UMALO DA BUDE "TREĆA SREĆA": Osmogodišnji Vanja iz Zrenjanina u jednom danu osvojio dve medalje za plivanje (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

28. 10. 2023. u 20:33

OSMOGODIŠNjI plivač Proletera iz Zrenjanina, Vanja Mrkšić, na Regionalnom prvenstvu mladih plivačkih talenata, osvojio je prve medalje i to obe zlatne u trkama na 50 i 100 metara kraul.

УМАЛО ДА БУДЕ ТРЕЋА СРЕЋА: Осмогодишњи Вања из Зрењанина у једном дану освојио две медаље за пливање (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Za fenomenalnih tri od tri, nedostajala mu je trunka sreće. Iako je bio najbrži u trci 100 metara mešovito, od pobedničkog postolja udaljila ga je tehnička greška jer, prema proceni sudija, nije sa obe ruke dodirnuo ciljni taster, a to je u ovakvim trkama obavezno.

- Presrećan sam zbog dve zlatne medalje u Subotici, mogla je biti i treća zlatna, ali dogodila se ta greška i biće bolje sledeći put - uz osmeh je naglasio Vanja Mrkšić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove