NAMIRNICE ZA NAJUGROŽENIJE: Paraćinski Crveni krst u akciji u Golubovcu (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

01. 11. 2023. u 14:18

AKTIVISTI paraćinskog Crvenog krsta podelili su pakete osnovnih životnih namirnica materijalno najugroženijim stanovnicima sela Golubovac u toj opštini.

НАМИРНИЦЕ ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ: Параћински Црвени крст у акцији у Голубовцу (ФОТО)

Foto: CK Paraćin

U pitanju je nastavak akcije „Selu u pohode“ koju ova humanitarna organizacija godinama sprovodi u okviru svog programa, pružajući podršku najsiromašnijim stanovnicima sela, u saradnji sa tamošnjim mesnim zajednicama.

PO rečima Ivana Đorđevića, zaduženog za ovaj program, ove jeseni namirnice su podeljene „socijali“ u Mirilovcu, Donjem Vidovu i Gornjem Vidovu, a posle Golubovca, do kraja decembra akcija će biti sprovedena u još jednom selu.

Foto: CK Paraćin

Korisnici tom prilikom dobijaju osnovne životne namirnice - brašno, pasulj, pirinač, šećer i ulje, a građani koji žele mogu da iskoriste priliku i da provere osnovne parametre zdravlja - visinu krvnog pritiska i šećera u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)