PONOVO NA METI VANDALA SVETINJA U VRANJU: Muškarac oštetio ikonostas crkve u Bunuševcu

J. S.

03. 11. 2023. u 15:28

Starešina hrama Vaskrsenje Hristovo u selu Bunuševac prijavio je da je nepoznati muškarac oštetio glavni ikonostas u duborezu i takozvano „rusko kandilo“.

ПОНОВО НА МЕТИ ВАНДАЛА СВЕТИЊА У ВРАЊУ: Мушкарац оштетио иконостас цркве у Бунушевцу

Foto: Crkva u Bunuševcu

Nestala je i manja količina novca, oko 1.000 dinara, koja se nalazila na ikonama. Tužilaštvo je naložilo uviđaj, prikupljanje obaveštenja i pregled snimaka sa sigurnosnih kamera.

Vandalizam u crkvama u Vranju je postao učestala pojava. Navodno je lice koje je oštetilo ikonostas u crkvi koja se nalazi na najvećem gradskom groblju od ranije poznato policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo