RASVETA NA ČETIRI TERENA: Kraljevčani pomažu fudbalske klubove sa seoskog područja

G. ĆIROVIĆ

17. 11. 2023. u 12:35

Zahvaljujući sredstvima koje je lokalna samouprava izdvojila za postavljanje javne rasvete na fudbalskim terenima seoskog područja kraljevačkog kraja, odnedavno se teren FK „Gruža“ u Vitanovcu može koristiti i u večernjim satima.

РАСВЕТА НА ЧЕТИРИ ТЕРЕНА: Краљевчани помажу фудбалске клубове са сеоског подручја

GU u Kraljevu

U budžetu za tekuću godinu grad je, naime, obezbedio 7,5 miliona dinara za ugradnju rasvete na ukupno četiri seoska terena, dok su kao donaciju garniture dresova dobili klubovi iz Sirče, Stubla, Čukojevca, Vitanovca i dva kluba iz Godačice.

GU u Kraljevu

 

- Želimo da pomognemo mladima koji igraju fudbal na seoskom području, koji se bore za svoje mesto na fudbalskoj mapi, svakodnevno treniraju i promovišu sport i mesto odakle dolaze - rekao je dr Predrag Terzić, predsednik PO Kraljeva, uručujući dresove igračima domaće „Gruže“ i „Jedinstva“ iz Godačice.

GU u Kraljevu

 

Predsednik Mesne zajednice Vitanovac i član uprave „Gruže“ Milan Vujičić je, zahvaljujući se na donaciji, naglasio da je omladina na selu sve više zainteresovana za sport, tako da lokalni fudbalski klub trenutno broji 70 članova u svim selekcijama, dok je predsednik „Jedinstva“ Miloš Miletić dodao da bez ovakvih donacija i pomoći klub ne bi mogao da opstane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)