SAOBRAĆAJNICA ŠIRA ZA METAR: U toku je asfaltiranju puta u somborskom Bukovcu

J. L.

17. 11. 2023. u 17:53

U TOKU je asfaltiranje 570 metara puta u somborskom naselju Bukovac, koji će sa dosadašnjih četiri metra biti proširen na pet metara.

САОБРАЋАЈНИЦА ШИРА ЗА МЕТАР: У току је асфалтирању пута у сомборском Буковцу

foto: grad Sombor

Dogodine će se nastaviti radovi na drugoj fazi rekonstrukcije kolovoza, čime će se omogućiti bezbedniji i lakši saobraćaj za sve stanovnike Bukovca, ali i ostale koji ovim putem prolaze.

- Lokalna samouprava je uložila značajna sredstva u rekonstrukciju lokalnih i gradskih puteva kako bi se osigurao kvalitetniji i bezbedniji saobraćaj. U prethodnom periodu je rekonstruisano nekoliko važnih saobraćajnica koje povezuju grad Sombor sa okolnim mestima kao što su deonice puta Kljajićevo – Telečka, Sombor – Subotica, Sombor – Apatin i Sombor – Bački Breg. Pored toga, završavaju se radovi na izgradnji puta Stapar – Sivac i Bački Monoštor – Kupusina, asfaltiraju se neasfaltirane ulice u gradu i naseljenim mestima, a uskoro počinju i radovi na izgradnji brze saobraćajnice od Bačkog Brega do Nakova - ističe Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora. - Sa ulaganjima u saobraćajnu infrastrukturu će se nastaviti i u narednom periodu na zadovoljstvo svih građana našeg grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)