SAOBRAĆAJNICA ŠIRA ZA METAR: U toku je asfaltiranju puta u somborskom Bukovcu

J. L.

17. 11. 2023. u 17:53

U TOKU je asfaltiranje 570 metara puta u somborskom naselju Bukovac, koji će sa dosadašnjih četiri metra biti proširen na pet metara.

САОБРАЋАЈНИЦА ШИРА ЗА МЕТАР: У току је асфалтирању пута у сомборском Буковцу

foto: grad Sombor

Dogodine će se nastaviti radovi na drugoj fazi rekonstrukcije kolovoza, čime će se omogućiti bezbedniji i lakši saobraćaj za sve stanovnike Bukovca, ali i ostale koji ovim putem prolaze.

- Lokalna samouprava je uložila značajna sredstva u rekonstrukciju lokalnih i gradskih puteva kako bi se osigurao kvalitetniji i bezbedniji saobraćaj. U prethodnom periodu je rekonstruisano nekoliko važnih saobraćajnica koje povezuju grad Sombor sa okolnim mestima kao što su deonice puta Kljajićevo – Telečka, Sombor – Subotica, Sombor – Apatin i Sombor – Bački Breg. Pored toga, završavaju se radovi na izgradnji puta Stapar – Sivac i Bački Monoštor – Kupusina, asfaltiraju se neasfaltirane ulice u gradu i naseljenim mestima, a uskoro počinju i radovi na izgradnji brze saobraćajnice od Bačkog Brega do Nakova - ističe Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora. - Sa ulaganjima u saobraćajnu infrastrukturu će se nastaviti i u narednom periodu na zadovoljstvo svih građana našeg grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)