TEŠKA MEHANIZACIJA SPREMNA ZA ZIMU: Vršac se još nije zabeleo, ali je zimska služba u pripravnosti

28. 11. 2023. u 13:45

VRŠAC i okolina nisu se zabeleli ovog vikenda, ali je zimska služba potpuno spremna za predstojeću zimu.

ТЕШКА МЕХАНИЗАЦИЈА СПРЕМНА ЗА ЗИМУ: Вршац се још није забелео, али је зимска служба у приправности

Foto: Grad Vršac

Na raspolaganju imaju najsavremeniju mehanizaciju, koja uključuje jedanaest teških mašina, kao i dovoljne koločine soli i kamenog agregata.

-Prethodnih godina nismo imali velikih problema kada je reč o održavanju puteva, pa se nadamo da će tako biti i sada. U slučaju nekih nepogoda, na raspolaganju ćemo imati i mehanizaciju JKP „Drugi oktobar“. Takođe, građani će, kao i do sada, uvek moći da nam prijave neki problem, koji ćemo po prioritetu i rešiti – istakao je Dejan Čebzan, član Gradskog veća za infrastrukturu.

Sve lokalne puteve, na osnovu ugovora o javno-privatnom partnerstvu, već nekoliko godina održava „Srem-put“. U njihovoj nadležnosti je oko 200 kilometara puteva, dok oko 70 kilometara državnih puteva održavaju „Putevi Srbije“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo