NOVOGODIŠNJI DAROVI DECI ČIJI SU RODITELJI KORISNICI NARODNE KUHINJE U NOVOM SADU Paketići i deci sa "kazana"

Lj.P.

27. 12. 2023. u 07:00

TOKOM akcije "Jedan paketić - mnogo ljubavi", Deda Mraz i Elza iz deci omiljenog filma "Zaleđeno kraljevstvo" posetili su Narodnu kuhinju u Novom Sadu i mališanima čiji su roditelji korisnici ovog projekta Crvenog krsta i lokalne samouprave uručili novogodišnje paketiće.

НОВОГОДИШЊИ ДАРОВИ ДЕЦИ ЧИЈИ СУ РОДИТЕЉИ КОРИСНИЦИ НАРОДНЕ КУХИЊЕ У НОВОМ САДУ   Пакетићи и деци са казана

FOTO: Lj.P.

Dragan Lazić, sekretar Crvenog krsta Novog Sada, ističući da je reč o tradicionalnoj akciji, koja traje već 34 godine, naglasio je da je, zahvaljujući podršci Gradske uprave za dečju i socijalnu zaštitu, spakovano više od hiljadu paketića, a u Narodnoj kuhinji juče ih je podeljeno 200.

- Nadamo se da smo im, bar malo, ulepšali praznike. Ovde, u Futoškoj ulici, svakog radnog dana podeli se 336 kuvanih obroka, a na drugom punktu 264 - precizirao je Lazić, dok Danijela Kostić, iz pomenute Uprave, smatra da nije važno darivati samo u ovo praznično vreme, već uvek treba pomoći.

Podsetila je i da je posle, julske oluje, lokalna samouprava pomagala posebno sugrađanima koji su u socijalnom problemu, pa je tako mnogo učinjeno i za romsko naselje Bangladeš, i za Veliki rit.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)