UŽIVANJE U ZIMSKOJ IDILI: Sneg pravi probleme vozačima, ali najmlađi na Gruškoj gori - uživaju (FOTO)

S. KOSTIĆ

08. 01. 2024. u 20:00

Prvi snežni pokrivač u ovoj godini, najviše je obradovao najmlađe, koji su pohitali na Iriški venac, da bi uživali u zimskoj idili.

УЖИВАЊЕ У ЗИМСКОЈ ИДИЛИ: Снег прави проблеме возачима, али најмлађи на Грушкој гори - уживају (ФОТО)

S. Kostić

Sneg slabijeg intenziteta od nedelje uveče pada na području Sremskog okruga. Najviše ga ima na Iriškom vencu, gde je primećen veliki broj građana sa svih strana, koji su doveli decu na sankanje. Iako spoljna temperatura ne prelazi 0 podeok, niko se od prisutnih nije žalio na hladnoću.

- Stigli smo iz Novog Sada. Konačno deca da osete čari zime, dok su još ovu nedelju na raspustu. Malo neka im se nosić zacrveni - kaže Slobodan Milković koji je pored svoje dece, na sankanje dovezao i njihove drugare.

Inače, saobraćaj preko Iriškom venca otežano se odvija za putnička vozila, dok je za kamione zabrana kretanja preko ovog prevoja. Kako su rekli za " Novosti" iz zimske službe koja održava ovaj putni pravac, snega pored puta ima u visini do 10 centimetara, dok je sam put očišćen. Ipak putari apeluju na oprezni vožnju i zimsku opremu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)