DOBAR ŠTIMUNG NA TRGU: Doček srpske Nove godine u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

14. 01. 2024. u 00:02

Uz muziku, iće i piće, i dobar novogodišnji štimung, Kraljevčani su na centralnom Trgu srpskih ratnika kolektivno i organizovano dočekali Srpsku Novu godinu.

ДОБАР ШТИМУНГ НА ТРГУ: Дочек српске Нове године у Краљеву

G.Šljivić

Nekoliko hiljada Kraljevčana bilo je u prilici da uživa u koncertu estradne folk zvezde Nade Topčagić, a potom i u nastupu „Akapulko benda“, kao i da uz trubače ovdašnjeg Vatrogasnog orkestra „27. septembar“ dočeka ponoć.

G.Šljivić

 

Posetioci su tokom večeri mogli besplatno da se okrepe kuvanim vinom i grejanom rakijom, kao i da se posluže pečenim volom na ražnju.

G.Šljivić

 

Za ovu priliku ispečen je vo od 600 kilograma, poklon ovdašnjih privrednika, a pripremljeno je i podeljeno oko 1.500 lepinja sa pečenjem.

G.Šljivić

 

Za proslavu Srpske nove godine nisu zaboravljeni ni najmlađi Kraljevčani za koje je, takođe na Trgu, u večernjim satima priređen poseban novogodišnji program.

G.Šljivić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)