IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO: Održana konstitutivna sednica Opštine Rekovac

Z. GLIGORIJEVIĆ

24. 01. 2024. u 15:12

Dragiša Tomić novi je predsednik Opštine Rekovac, odlučeno je na konstituvnoj sednici Skupštine opštine Rekovac.

ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО: Одржана конститутивна седница Општине Рековац

Foto: Z.G.

Njegova zamenica biće diplomirana pravnica Slađana Glišić. Za predsednika Skupštine opštine Rekovac izabran je dr Dragan Prodanović, nosilac izborne liste GG dr Dragan Prodanović, a za njegovog zamenika bivši predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević.

Sadašnji saziv Skupštine opštine Rekovac čini 21 odbornik – 9 odbornika sa liste “Aleksandar Vučić – Rekovac ne sme da stane”, 5 odbornika sa liste “Ivica Dačić – premijer Srbije”, 4 odbornika GG „dr Dragan Prodanović“, 1 odbornik GG „Složno za bolji Levač“ i 2 odbornika sa liste „Srbija protiv nasilja“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)